ÖTCSILLAGOS BELSŐ DESIGN1 HOTEL - BEAUTY - WELLNESS - SHOPPING2 EXCLUSIVE NAGYMÉRETŰ HOTEL SZOBÁK3
>

Wellness - Hotel Zena Hévíz - Direkt foglalás a legjobb áron!

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Beauty

      

DIREKT FOGLALÁS A LEGJOBB ÁRON!
PROMÓCIÓS KÓD:    " ZENADIRECT "
     
Zena beauty + med & shopping center Hévíz
BELSŐ ÉLMÉNYMEDENCÉK

Fürdővilágunkban feszített víztükrű masszázs- és élménymedence található, melyek megszámlálhatatlan élményelemmel rendelkeznek. A fúvókákon keresztül a víz masszírozza az izmokat, így még intenzívebb egészségjavító hatást gyakorol a szervezetre. Számos stresszen is alapuló betegség kialakulását akadályozhatjuk meg, vagy érhetünk el jelentős javulást. Egy kiadós masszázsfürdő felér egy mély meditációval. Folyamatos használata javítja közérzetünket, kiegyensúlyozottá, nyugodttá, boldoggá, elégedetté tesz minket.

A medencék mellett két élményzuhany egészíti ki Spa részlegünket, melyek nagy átmérőjű zuhanyfejen keresztül jelentős mennyiségű vizet folyatatnak a testre. A zuhanyt minden relaxációs tevékenység után érdemes használni, kellemes élményt nyújt a szervezetnek.

Masszázsmedence                                                              Élménymedence
Hőmérséklet: 34-36 C°                                                  Hőmérséklet: 32-34 C°
Mélység: 0,90 M                                                              Mélység: 1,10 M

A vendégek nyugalma érdekében a fürdőt és a szauna részleget 12 éven aluli gyermek nem látogathatja!


SZAUNAVILÁG


AROMASZAUNA
Míg a finn szaunában nagyrészt tiszta vizet alkalmaznak, az aromaszaunában a kellemes, elviselhető 48-60 C° fokos hőmérséklet mellett a természetes illóolajok hozzáadása varázsolja a szaunázást még nagyobb élvezetté. A bőrön keresztüli inhaláción át az illóolajoknak éltető, és ugyanakkor érzéki hatásuk van, fokozzák a jó közérzetet, erősítik a aromaszaunázás pihentető hatását.
A kezelés időtartama: 30 perc


GŐZKABIN
A gőzfürdő sűrű ködében a levegő páratartalma elérheti a 100 %-ot, míg a hőmérséklet 40-48 C°. A pára és a meleg levegő körülveszi a testet, nyugtatja az idegeket, kitisztítja a légutakat, pezsdíti a vérkeringést és vitalizálja a bőrt.
A kezelés időtartama: 20 perc

JÉGKÚT
A forró szauna után a gleccserhidegségű jégkása a bőrbe dörzsölve lendületbe hozza a vérkeringést és kellemesen hat a szervezetre.


INFRASZAUNA
Az infravörös hősugárzás a mélyreható meleg miatt alacsonyabb léghőmérséklet ellenére is lényegesen több izzadságot vált ki a hagyományos szaunákhoz képest. 45-50 C° fokon működik, ami egy kellemes hőmérséklet. A mélymelegítő hatás hozzájárul ahhoz, hogy lebontásra kerüljenek a test zsírjaiban lerakódott nehézfémek és a test a mérgező anyagoktól megszabaduljon. Ezeken kívül gyógyhatása számos betegség kezelésénél igazolt!
A kezelés időtartama: 30 perc

FINN SZAUNA
Méregtelenítő hatású szauna melynek hőmérséklete 85-95°C között van, a páratartalma alacsony. Az alacsonyabb padokon alacsonyabb a hőmérséklet, míg legfelül nagyon meleg lehet. Így kicsit válogathatunk a hőmérsékletet illetően. A kövekre locsolt vízből fejlődő forró gőz hatására sokkal melegebbnek érezzük a levegőt, miközben annak hőmérséklete ugyanaz. Így növelhetjük a hőmérsékletérzetet, és igazából így kezdünk el izzadni. A verejtékezés hatására pedig méreganyag távozik a szervezetből.
A kezelés időtartama: 15 perc
8380 Hévíz, Széchenyi u. 6.
zena@zenahotel.hu
+36-83/542-300
NTAK: SZ21030427
Nyitva: H-V 8.00 - 20.00
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz