ÖTCSILLAGOS BELSŐ DESIGN1 HOTEL - BEAUTY - WELLNESS - SHOPPING2 EXCLUSIVE NAGYMÉRETŰ HOTEL SZOBÁK3
>

Körömgomba kezelés - Hotel Zena Hévíz - Direkt foglalás a legjobb áron!

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Beauty
Zena beauty + med & shopping center Hévíz

DIREKT FOGLALÁS A LEGJOBB ÁRON!
PROMÓCIÓS KÓD:    " ZENADIRECT "
     

      
 

Lézeres körömgomba kezelés


 
A lézer kezelés során speciális, nagy energiájú ND:YAG lézer fényével, sérülés és fájdalom okozása nélkül kezeljük a gombás körmöt. A lézer fénye elöli a körömben és a lágyrészben lévő gombákat, ezáltal megszünteti a kellemetlen tüneteket! 
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:
 
-Mik a körömgomba fertőzés tünetei?
 
A körömlemezek megvastagodnak, lemezesen rétegződnek, feltöredeznek, deformálódnak, a felszínük mattá válhat, vagy besötétedik. Nehezen vághatóak lesznek, sőt a fertőzött köröm elválhat a körömágytól. Fertőzésre utalhat még a köröm hegye alatt megjelenő fehér vagy sárgás folt is. Fájdalmassá válhatnak az ujjbegyek, illetve kellemetlen szag is kísérheti a fertőzött körmöt. A körömgomba fertőzés egy időben több körmöt is érinthet, kezelés nélkül átterjedhet a többi körömre, sőt megfertőzheti a vele kapcsolatba került személyek körmeit is. A körömgomba fertőzés számos más komoly betegséget okozhat, főleg gyógyszeres kezelés alatt álló betegek esetében. A legveszélyesebb azokra a páciensekre nézve, akik cukor-, vagy autoimmun-, esetleg súlyos belső szervi betegségben szenvednek. A körömgomba nem múlik el magától, mi több, kezelés nélkül rosszabbodhat is, és az addig egészséges körmöket is megfertőzheti. 
mENNYI IDŐ MÚLVA LESZ LÁTHATÓ AZ EREDMÉNY?
 
A kezelést követő hetekben a körme növekedésével már láthatóvá válik az új, nem fertőzött, egészségesen növekedő körömlemez.
 
-Mit kell tennem a kezelés előtt?
 
A kezelés előtti napon távolítson el minden körömlakkot és dekorációt a kezelendő körmökről. A kezelés után 24 órával már lakkozható a köröm. A kezelésre feltétlen hozni kell egy teljesen új, vagy ecetben illetve formalinban kifertőtlenített zoknit, hogy elkerüljük a visszafertőződést!
 
-Mi a kezelés menete?
 
A kezelendő bőrt és körmöt lefertőtlenítjük, majd a lézersugárral a fertőzött körmöt és a környező lágy részt kezeljük. Addig ismételjük a kezelendő terület lézeres megvilágítását, ameddig kellő energia éri el a körömágyat, amiben a gombatelepek elpusztulnak. A kezelés során a körme és annak környezete enyhén felmelegszik.
 
-MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS?
 
A beavatkozás hossza, attól függően, hogy hány lábujj érintett változó, első alkalommal átlagban 25 percig is tarthat konzultációval együtt.
 
-mIK A KEZELÉS MELLÉKHATÁSAI?
 
A beavatkozás nagyon biztonságos, még nem számoltak be mellékhatásokról vagy szövődményekről.
 
-fÁJ-E A KEZELÉS?
 
A páciensek jelentős része fájdalommentesnek érzi a kezelést, kis meleg csipkedéshez hasonlítva, amely a kezelés végén teljesen megszűnik. Nem szükséges érzéstelenítő, a komfortérzet javítására léghűtést használunk, ezáltal a környezeti bőrfelszín túlmelegedését elkerülhetjük.

 
-MI A TEENDŐM A KEZELÉSEK KÖZÖTT?
 
Nagyon fontos, megszüntetni a visszafertőződés veszélyét. Elengedhetetlen tehát a cipők, harisnyák, zoknik formalinos,vagy ecetes fertőtlenítése. Visszatérő gombás fertőzés esetén még inkább javasolt a cipők rendszeres fertőtlenítése.
 
MILYEN GYAKRAN KELL MEGISMÉTELNI A KEZELÉST?
 
A kezelést hetente egyszer kell elvégezni. A körömgomba stádiumától függően 6-14 alkalommal hetente egyszer, utána havonta egyszer fenntartó kezelés szükséges 2-4 hónapig.
 
 
ÁRAK
 
 
Körmönként                                2 000 Ft/köröm
 
10 köröm kézen vagy lábon       10 000 Ft/kezelés
 
 
Első alkalommal mind a 10 köröm kezelése ajánlott!
8380 Hévíz, Széchenyi u. 6.
zena@zenahotel.hu
+36-83/542-300
NTAK: SZ21030427
Nyitva: H-V 8.00 - 20.00
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz