ÖTCSILLAGOS BELSŐ DESIGN1 HOTEL - BEAUTY - WELLNESS - SHOPPING2 EXCLUSIVE NAGYMÉRETŰ HOTEL SZOBÁK3
>

Wellness - Hotel Zena Hévíz

Go to content

Main menu:

Beauty

      

DIREKT FOGLALÁS A LEGJOBB ÁRON!
PROMÓCIÓS KÓD:    " ZENADIRECT "
     
Zena beauty + med & shopping center Hévíz
INDOOR EXPERIENCE POOLS

In our spa world there is a stretched water massage and experience pool, which has innumerable experience elements. Through the nozzles, the water massages the muscles, thus having an even more intense health-improving effect on the body. We can prevent the development of many stress-based diseases or achieve significant improvement. A hearty massage bath comes up with a deep meditation. Its constant use improves our well-being, makes us balanced, calm, happy and satisfied.

In addition to the pools, two experience showers complete our Spa section, flowing a significant amount of water into the body through a large-diameter shower head. The shower is worth using after each relaxation activity, it provides a pleasant experience for the body.

Hot tub
Temperature: 34-36 ° C Temperature: 32-34 ° C
Depth: 0.90 M Depth: 1.10 M

For the peace of mind of guests, children under the age of 12 are not allowed in the spa and sauna area!


SAUNA WORLD


AROMASZAUNA
Míg a finn szaunában nagyrészt tiszta vizet alkalmaznak, az aromaszaunában a kellemes, elviselhető 48-60 C° fokos hőmérséklet mellett a természetes illóolajok hozzáadása varázsolja a szaunázást még nagyobb élvezetté. A bőrön keresztüli inhaláción át az illóolajoknak éltető, és ugyanakkor érzéki hatásuk van, fokozzák a jó közérzetet, erősítik a aromaszaunázás pihentető hatását.
A kezelés időtartama: 30 perc


GŐZKABIN
A gőzfürdő sűrű ködében a levegő páratartalma elérheti a 100 %-ot, míg a hőmérséklet 40-48 C°. A pára és a meleg levegő körülveszi a testet, nyugtatja az idegeket, kitisztítja a légutakat, pezsdíti a vérkeringést és vitalizálja a bőrt.
A kezelés időtartama: 20 perc

JÉGKÚT
A forró szauna után a gleccserhidegségű jégkása a bőrbe dörzsölve lendületbe hozza a vérkeringést és kellemesen hat a szervezetre.


INFRASZAUNA
Az infravörös hősugárzás a mélyreható meleg miatt alacsonyabb léghőmérséklet ellenére is lényegesen több izzadságot vált ki a hagyományos szaunákhoz képest. 45-50 C° fokon működik, ami egy kellemes hőmérséklet. A mélymelegítő hatás hozzájárul ahhoz, hogy lebontásra kerüljenek a test zsírjaiban lerakódott nehézfémek és a test a mérgező anyagoktól megszabaduljon. Ezeken kívül gyógyhatása számos betegség kezelésénél igazolt!
A kezelés időtartama: 30 perc

FINN SZAUNA
Méregtelenítő hatású szauna melynek hőmérséklete 85-95°C között van, a páratartalma alacsony. Az alacsonyabb padokon alacsonyabb a hőmérséklet, míg legfelül nagyon meleg lehet. Így kicsit válogathatunk a hőmérsékletet illetően. A kövekre locsolt vízből fejlődő forró gőz hatására sokkal melegebbnek érezzük a levegőt, miközben annak hőmérséklete ugyanaz. Így növelhetjük a hőmérsékletérzetet, és igazából így kezdünk el izzadni. A verejtékezés hatására pedig méreganyag távozik a szervezetből.
A kezelés időtartama: 15 perc
8380 Hévíz, Széchenyi u. 6.
zena@zenahotel.hu
+36-83/542-300
NTAK: SZ21030427
Nyitva: H-V 8.00 - 20.00
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz