ÖTCSILLAGOS BELSŐ DESIGN1 HOTEL - BEAUTY - WELLNESS - SHOPPING2 EXCLUSIVE NAGYMÉRETŰ HOTEL SZOBÁK3
>

A butik hotel jellemzője az egyedi stílus és kivételes élmény, amit kivételes vendégek tapasztalhatnak meg.Luxus és trendi - Hotel Zena - Hotel Zena Hévíz - Direkt foglalás a legjobb áron!

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A butik hotel jellemzője az egyedi stílus és kivételes élmény, amit kivételes vendégek tapasztalhatnak meg.Luxus és trendi

Hotel Zena Hévíz - Direkt foglalás a legjobb áron!
Közzétette itt Hotel Zena ·

Mitől lesz egy hévízi hotel butik hotel?
 
 
Bárhol is vagyunk a világon, a butik hotel, mint fogalom, mint jelenség mindenhol ugyanazt jelenti:
 
egyedi stílust, a nagy szállodáktól való különbözőséget mindenben.
 
 
Nem kevés feltételnek kell megfelelni, ha egy butik hotel igazán minőségi szolgáltatást akar nyújtani. Ez egy másik kihívás, egy másik szint – mondhatjuk így. Kivételes élmény, kivételes vendégeknek. Olyanoknak, akik egyedire, különlegesre vágynak, akik élményt is szeretnének kapni egy szálláson, nemcsak egy kényelmes ágyat, vagy egy jó reggelit. Egy butik hotelben ez lesz az egyik legfontosabb tehát: maga az élmény, ami mindazon összetevőkből adódik össze, amiket most sorra veszünk.
 
Mert miben is rejlik egy butik hotel különbözősége, mi az a különlegesség, amiért olyan vonzó?
 
ü  A stílus: egyedi, jól megkülönböztethető stílus. Ez az egyik alapelvárás. Nincs helye olyan elemnek, vagy megoldásnak, amit láttunk már valahol – vagy akár emlékeztet egy nagy szállodalánc enteriőrjére. Ez a mi helyünk: ezt sugallja a kivételes és trendi stílus, amivel találkozunk itt.
 
ü  A tematika: lehet az egész hotelre jellemző, ha a belsőépítészeti megoldások vannak porondon, de az is elképzelhető, hogy minden szoba más és más. Ez is jellemző a butik hotelekre. Mindez egy célért: hogy a vendég még különlegesebbnek érezze magát. Minden az ő kényelmét, és az ő igényeit szolgálja. Sematizmus és hasonlóság kizárt! Nincsenek sablonok, sőt kifejezetten tilos egy butik hotelben sablon-szerűen gondolkodni vagy tervezni. A jelszó lehet az elegancia és a trendi – akár egyszerre is.
 
ü  Az anyagok: egyediek és nagyon igényesek. Egy butik hotelben nincs helye a tömegcikkeknek, pláne annak, hogy mindenhol ugyanazzal találkozzunk. Kivételes minőségű és különleges anyagokkal találkozhatunk a bútorok és a kiegészítők tekintetében is.
 
ü  A személyzet: mondhatnánk, hogy olyan, mintha egy régen látott kedves rokoni házba érkeznél. A személyzetre egyáltalán ne úgy gondolj, mint téged kiszolgáló idegenekre. Ezek az emberek azért vannak, hogy te jól érezd magad, készülj is fel erre: közvetlenek és nagyon barátságosak lesznek! Mi szóltunk. 😊Minden vendég különleges figyelmet kap egy butik hotelben, a cél olyan személyes élmények szerzése, amelyek csak ott kaphatók meg. Maximális odafigyelés, oldott légkör, tökéletes kiszolgálás – ez mind a butik hotelek személyzetére jellemző.
 
ü  A központban: mindig a város központjában. A butik hotelek közös tulajdonsága, hogy mindent azonnal elérsz innen. Legyen az egy kiváló étterem, egy bár vagy egy rendezvény egy igazán menő helyen – innen kényelmesen, nagyon hamar oda fogsz érni. Ezt garantáljuk.
 
ü  A luxus: természetesen a legjobb. A kivételes szállásélményhez van, ahol páratlan gasztronómiai, van ahol beauty kalandot is ígérnek a butik hotelek. A lényeg, hogy nem átlagos, sokkal inkább luxus: nem szokványos ételek, specialitások, akár gasztronómiai újítások, kozmetikai eljárások is szerepelhetnek az kényeztető szolgáltatások között.
 
Ezek alapján egy butik hotel olyan, mint egy különleges varázsfőzet, amit csak a kivételezettek kóstolhatnak meg. Egyedi, különleges és megismételhetetlen – egy luxus, ami jár Neked, hiszen éppen olyan, mint Te.
 
És ha a Balaton közelében szeretnéd ezt a luxus élményt megtalálni, akkor irány a nyugati régió.
 
Irány Hévíz, ahol a Zena vár Téged – egy csodálatos kisváros, számtalan szépséggel, kalanddal és programmal. És persze a Balaton.Nincs hozzászólás

Nyitva: H-V 8.00 - 20.00
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz