ÖTCSILLAGOS BELSŐ DESIGN1 HOTEL - BEAUTY - WELLNESS - SHOPPING2 EXCLUSIVE NAGYMÉRETŰ HOTEL SZOBÁK3
>

Hotel Zena - Hotel Zena Hévíz - Direkt foglalás a legjobb áron!

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A luxus arcai – járjuk körbe, mit jelent ma ez a szó!

Hotel Zena Hévíz - Direkt foglalás a legjobb áron!
Közzétette itt Hotel Zena ·

A luxus arcai – járjuk körbe, mit jelent ma ez a szó!

Luxus – mondjuk – ha egy különleges, de főleg, nagyon drága ruhát, táskát, ékszert vagy éppen szállodát látunk, ismerünk meg, vagy éppen vágyakozunk utána. A luxus szó hallatán leginkább a fényűzésre, pompára asszociálunk és különböző, általában igencsak borsos árú tárgyakra gondolunk.
Ez a szó azonban mást is jelenthet, mint kizárólag drága tárgyakat. Mi az, ami ehhez a szóhoz még társul, mire gondolhatunk még, ha luxusról beszélünk?
A pihenés, mint luxus
Időt szakítani a kikapcsolódásra, megteremteni a pihenés élményét - ez már önmagában luxust jelent napjainkban. Barabási Albert-László szavait idézve: „Az idő olyan luxus, amivel csak nagyon ritkán rendelkezünk.”
Ha őszintén belegondolunk, valóban kivételesnek érezhetjük magunkat, amikor valóra válik az álmunk, és időt szánunk arra, hogy kiszakadjunk a mókuskerékből és megengedjük magunknak a pihenés, a kényelem élményét.
Hogy ezt az élményt ki hányszor és hol éli meg, az már saját döntés. A pihenés egy butikhotelben, esetleg gamplingezni, vagy egy lombszállást bérelni éppúgy luxus lehet az életünkben, mint elutazni Dominikára vagy Thaiföldre.

A bőség luxusa
Az élmények és a minőségi szolgáltatások sokféleségét éppúgy luxusként élhetjük meg, mint a luxus fogalmát megtestesítő márkanévvel ellátott tárgyak birtoklását. De azoknak, akiknek nem a márkák és a tárgyak jelentik a luxust, az adja az igazi luxus élményt, amikor az összes érzékszervükre ható élmények összeadódnak. Képzeljük csak el a következőket: csillogó falburkolatok, limitált minőségű kényeztető kezelés, lazacos-pezsgős reggeli ébredés után, bársonyos tapintású szőnyeg a szobában.
A luxus, amikor érted van
Hogy mikor is beszélhetünk erről? Amikor olyan szolgáltatást próbálhatsz ki, ami kivételes számodra, ami egyediséget varázsol köréd, és ezáltal igazán különlegesnek érezheted magad. Egy olyan érzés ez, amit akkor kapsz, ha olyan termékekkel, szolgáltatásokkal kényezteted magad, amelyekre a hétköznapi életben nincs lehetőséged.
Esetleg egy olyan élményt kapsz, ami sokszor szokatlan a hétköznapokban, sőt a legtöbbször erősen hiányzik. Ez pedig nem más, mint a rád irányuló kitüntetett figyelem.
Ez is luxus – kevéssé mérhető pénzben, bár nyilván van ára.

A luxus tehát az, ami neked fontos igazán
Az egyéni szinten értelmezett luxusod tehát egy olyan érték, ami neked fontos igazán. Így kap ez a szó egy új értelmet a XXI. században: olyan szolgáltatást jelent, amely a Te igényedtől és elégedettségedtől válik luxussá.
Ilyen luxust nyújt például egy boutique hotel: valami olyat nyújt, ami csak a Tiéd, amitől különleges vagy, ami azért más, mint egy sima szálloda, mert ott Te vagy a legfontosabb, a Te személyed, a Te igényed, a Te vágyad, vagyis nem más kerül a középpontba, mint a Te luxusod.
A kiszolgálás minősége, a környezet, a lehetőség, hogy magaddal foglalkozz, éppúgy a tiéd egy boutique hotelben, mint az, hogy különlegesnek érezd magad. Ettől válik kivételes luxussá: olyanná, aminek van tartalma és jelentősége. Egy olyan élménnyé, amihez biztosan ragaszkodni fogsz, ha egyszer megtapasztaltad.
Mert a tiéd. Mint ahogy a Zena Hotel Hévízen is a tiéd.

És így jutunk el Armani gondolatáig, mely szerint az igazi luxus maga a stílus. A divat mesterének ebben tökéletesen igaza volt.
A jó hír az, hogy a stílusos, elegáns pihenés érzést te is könnyen megismerheted – ráadásul nem máshol, mint a varázslatos Balaton közelében, a csodálatos zalai vidéken. A Zena Hotel egy kedves kis boutique hotel, Hévízen, egy olyan ékszerdoboz kisvárosban, ahol még számtalan más különleges élményben lehet részed a wellness pihenés mellett.
Várunk Téged sok szeretettel a Zena Boutique Hotel-ben!

A butik hotel jellemzője az egyedi stílus és kivételes élmény, amit kivételes vendégek tapasztalhatnak meg.Luxus és trendi

Hotel Zena Hévíz - Direkt foglalás a legjobb áron!
Közzétette itt Hotel Zena ·
Nyitva: H-V 8.00 - 20.00
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz